Responsabilităţi

Responsabilităţi

Mediul

contează

Produsele Bizo sunt făcute în condiții superioare de management al calității, protejând în același timp și mediul înconjurător. Astfel, în 2016, sistemul de management implementat a diminuat consumul de apă cu 11%, consumul de energie electrică cu 10% și poluarea fonică cu 14%. De asemenea, majoritatea materialelor consumabile utilizate în braserie sunt biodegradabile.Implicare

socială

Considerăm că pâinea este un aliment absolut necesar tuturor, motiv pentru care, încă de la începutul poveștii Bizo, am hotărât ca toate produsele ce nu se vând într-o zi să fie donate unor centre locale care se ocupă cu îngrijirea oamenilor fără adăpost. Și tu poți dona, direct în braserie, toate fondurile strânse fiind oferite echipei de eroi ai Asociației Esperando pentru care orice sprijin este binevenit.

Standarde

nutriționale

Cu un conținut redus de sare, fără zahăr adăugat sau aditivi grași, sortimentele noastre de pâine respectă standardele nutriționale, toate măsurile luate contribuind la savoarea tradițională specifică brandului Bizo. Prin operarea unei singure zone de dezvoltare reușim să ne canalizăm toate resursele pentru a menține standardele calitative în care credem: produsele noastre sunt făcute din materii prime de proveniență organică, de calitate înaltă, păstrate doar 24 h.