Istoria noastră

Din 1964

Tot ce fac pornește de la oameni și este pentru ei

Se zice că omul este cel care sfințește locul, lucru care este cât se poate de adevărat și în cazul braseriei Bizo. Dacă ne veți trece pragul, mari sunt șansele să îl vedeți pe antreprenorul care a pus bazele celei mai de succes braserii din întreg Maramureșul, urmărindu-și îndeaproape clienții: Aurel Bizo. Om cu pasiuni diverse, antreprenorul băimărean a dobândit, printre multe altele, și bune cunoștințe ale naturii umane, de care se folosește constant de când a pus bazele afacerii. Astfel, Aurel Bizo reușește să ofere oamenilor, pe care îi cunoaște atât de bine, delicatese create după rețete tradiționale, adaptate gustului contemporan.

Succesul Bizo: de la brutărie artizanală la braserie contemporană

Pasiunea pentru domeniul panificației l-a determinat pe Aurel Bizo să își deschidă, o brutărie în una din cele mai circulate zone ale orașului. Din 1992, treptat, afacerea a creat și a răspuns unei nevoi ale pieței locale: produse de panificație excepționale raportate pieței din străinătate, dar accesibile pe plan local și făcute cu multă pasiune și iscusință. Succesul său se bazează pe o continuă adaptare a profilului afacerii conform tendințelor consumatorilor. Adițional brutăriei artizanale, Bizo s-a extins și în zona patiseriei și cofetăriei în anul 1996. Cam în aceeași perioadă, Bizo a introdus și renumitele sandwich-uri, iar din 2010, bufetul de salate ce oferă clienților posibilitatea de a-și crea salata ideală alegând ingredientele preferate.


Braseria în prezent

Locația favorabilă și profilul delicios al braseriei, fac din Bizo unul dintre localurile cele mai aglomerate din Baia Mare. Cu o capacitate de 95 de locuri, braseria oferă o atmosferă plăcută, ideală pentru un brunch rapid sau o cafea revigorantă într-un cadru relaxant. În curând vom inaugura un spațiu dedicat oamenilor de afaceri care doresc să scoată discuțiile despre business din zona anostă a birourilor.

Parcurgem

Parcurgem

Drumul pâinii

De la bobul de grâu rumenit de razele soarelui în zilele lui Cuptor, până la frământarea aluatului, pâinea are o poveste complicată dar nespus de frumoasă. Descoperă ce se întâmplă înainte ca alimentul cel mai sfânt să ajungă pe masa familiei tale.

Descoperă povestea