Istoria noastră

Din 1964

Tot ce fac pornește de la oameni și este pentru ei

Se zice că omul este cel care sfințește locul, lucru care este cât se poate de adevărat și în cazul Braseriei Bizo. Dacă ne veți trece pragul mari sunt șansele să îl vedeți pe antreprenorul care a pus bazele celei mai de succes braserii din întreg Maramureșul urmărindu-și îndeaproape clienții: Aurel Bizo. Om cu interese și pasiuni diverse, antreprenorul băimărean a dobândit printre multe altele și bune cunoștințe ale naturii umane de care se folosește constant de când a pus bazele afacerii astfel încât să ofere pieței pe care o cunoaște atât de bine delicatese de top create după rețete tradiționale dar adaptate gustului contemporan.

Succesul Bizo: de la brutărie artizanală la braserie contemporană

Pasiunea pentru domeniul panificației l-a determinat pe Aurel Bizo să își deschidă în 1992 o brutărie într-una din cele mai circulate zone ale orașului. Treptat afacerea a creat dar și răspuns unei nevoi pe piața locală: produse de panificație excepționale raportate pieței din străinătate dar accesibile pe plan local și făcute cu multă iscusință chiar în orașul natal. Succesul său se bazează pe o continuă adaptare a profilului afacerii conform tendințelor consumatorilor. Adițional brutăriei artizanale, Bizo s-a extins și în zona patiseriei și cofetăriei în anul 1996, introducând cam în aceeași perioadă renumitele sandwich-uri și în anul 2010 bufetul de salate ce oferă clienților posibilitatea de a-și crea salata ideală alegând ingredientele preferate.


Braseria în prezent

Locația favorabilă și profilul delicios al braseriei fac din Bizo unul din localurile cele mai aglomerate pe timp de zi din Baia Mare. Cu o capacitate de 120 de locuri, braseria oferă o atmosferă plăcută, ideală pentru un brunch rapid sau o cafea revigorantă într-un cadru relaxant. În curând urmează să inaugurăm un spațiu dedicat oamenilor de afaceri care vor dori să scoată discuțiile business din zona anostă a birourilor, discutând cu colaboratorii într-un mediu neutru.

Parcurgem

Parcurgem

Drumul pâinii

De la bobul de grâu rumenit de razele soarelui în zilele lui Cuptor, până la frământarea aluatului, pâinea are o poveste complicată dar nespus de frumoasă. Descoperă ce se întâmplă înainte ca alimentul cel mai sfânt să ajungă pe masa familiei tale.

Descoperă povestea