Termeni și condiții

Termeni și condiții

1. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.
Accesul și utilizarea acestui website sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și reglementărilor aplicabile. Accesând și utilizând bizo.ro acceptați aceste condiții și luați la cunoștință ca orice alte acorduri între dumneavoastră și Bizo Trade srl sunt înlocuite cu prevederile prezentelor condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați condițiile de utilizare, vă rugăm să părăsiți acest website.

2. Proprietatea conținutului
bizo.ro și tot ceea ce cuprinde acesta, incluzând, fără limitare, toate textele și imaginile (“conținut”) sunt în proprietatea și sub dreptul de autor (copyright) al Bizo Trade srl.

3. Conditii de utilizare
Bizo Trade srl acordă permisiunea de a utiliza bizo.ro în următoarele condiții:
puteți descărca conținutul doar pentru folosul personal și necomercial și cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în conținut;
nu aveți permisiunea să utilizați imagini din Site fără acordul în scris al Bizo Trade srl.

4. Confidențialitate
Datele cu caracter personal, numele și adresa de e-mail, pe care le transmiteți pe website vor fi folosite în conformitate cu politica de confidențialitate a Datelor personale. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

5. Lipsa garanțiilor
Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit ca atare fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită.

6. Exonerarea de răspundere
Utilizarea acestui site este în totalitate pe răspunderea dumneavoastră. Bizo Trade srl nu este răspunzător pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său. Bizo Trade srl nu își asumă nici o responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru nici o daună sau viruși care ar putea să vă infecteze computerul sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui site sau descărcării oricărui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

7. Revizuiri ale acestor condiții de utilizare
Bizo Trade srl poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste condiții de utilizare. De aceea va trebui să vizitați această pagină a bizo.ro în mod periodic pentru a lua la cunoștință de condițiile de utilizare actualizate.