Am denumit unul dintre primele sandwich-uri Bizo, după un lanț muntos din zona noastră. Poate știi deja că cea mai gustoasă masă, e aia începută cu foame de lup, într-o drumeție. Pastrama de porc, untul de casă și legumele proaspete, fac din rețeta asta clasică, o gustare numa’ bună de savurat la aer tare și curat de munte.
Dacă ți-e poftă de ceva mai mult, poți alege din lista de ingrediente extra, pe care le primești împachetate separat și cu grijă.
REŢETĂ
baghetă
pastramă de porc
sos agape
castraveți proaspeți
ardei gras
unt de casă
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență,. Dând clic pe „Accept”, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența în timp ce navigați prin site. Dintre acestea, cookie-urile clasificate ca fiind necesare sunt stocate în browserul dvs., deoarece sunt esențiale pentru funcționarea funcționalităților de bază ale site-ului web. De asemenea, folosim cookie-uri terțe care ne ajută să analizăm și să înțelegem modul în care utilizați acest site web. Aceste cookie-uri vor fi stocate în browser-ul dvs. numai cu acordul dumneavoastră. De asemenea, aveți opțiunea de a renunța la aceste cookie-uri. Dar renunțarea la unele dintre aceste cookie-uri poate afecta experiența dvs. de navigare.
Cookie-urile necesare sunt absolut esențiale pentru ca site-ul web să funcționeze corect. Această categorie include doar cookie-uri care asigură funcționalități de bază și caracteristici de securitate ale site-ului web. Aceste cookie-uri nu stochează nicio informație personală.
Orice cookie-uri care ar putea să nu fie deosebit de necesare pentru funcționarea site-ului web și sunt utilizate în mod special pentru a colecta date personale ale utilizatorilor prin analize, reclame, alte conținuturi încorporate sunt denumite cookie-uri inutile.