Date personale

Date personale

Bizo Trade srl

Suntem o companie înregistrată în România cu sediul social în Baia Mare, bulevardul București nr. 8, județul Maramureș, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J24/164/2000, având Codul de identificare fiscală 12745387.

Date personale

Websiteul bizo.ro colectează următoarele tipuri de date personale de la dumneavoastră:

  • Prenume și nume
  • Adresă de e-mail
  • Adresă IP
  • Cum utilizați websiteul nostru

Cum foloseste websiteul bizo.ro datele dumneavoastră cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate atunci când folosiți websiteul bizo.ro și când ne scrieți un mesaj folosind formularul de contact. Atunci când folosiți formularul de contact pentru a ne scrie un mesaj trebuie să ne furnizați:

  • prenume și nume: avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la mesaj;
  • e-mail: avem nevoie de aceste date pentru a vă putea răspunde la mesaj.

Colectăm informații personale pentru a ne îmbunătăți websiteul

Folosim serviciile Google Analytics (www.google.com/analytics) pentru a vedea cum folosiți websiteul nostru. Aceste servicii colectează diferite informații despre locația și dispozitivul de pe care accesați websiteul nostru, dar și informații despre cum folosiți websiteul. Noi folosim anonim aceste informații pentru a vedea cum putem să îmbunătățim felul în care websiteul funcționează și cum putem să vă oferim informații mai bune online.

Care sunt drepturile dumneavoastră

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dumneavoastră sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la birou@bizo.ro.

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, vă rugăm să ne contactați la birou@bizo.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată. De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro.